Forsiden Sikkerhed Kontakt

Info ang. billeder fra Klippestudiet Beach Ball Cup 15/08-2009


Sådan virker galleriet:


Galleriet er delt op i forskellige album dels for at begrænse loadtiderne og for at holde så stort et overblik som muligt. Billederne findes i 3 forskellige størrelser. Den helt lille som du klikker på for at se dem i stor, en mellem opløsning, som er udemærket til brug på computeren. Endelig findes de i fuld opløsning, som er perfekt til udskrivning i fotokvalitet helt op til 20X30 cm.

Hvis du ønsker at downloade et billedet i mellemopløsningen, så finder du det ønskede billede i thumb oversigten, (de små billeder) klik på det lille billede, så vises det som stort på skærmen. Højreklik på det store og vælg "gem som", så gemmer du billedet på din egen computer.

Hvis du ønsker at downloade et billede i fotokvalitet, så "venstreklikker" du bare på billedet. Derefter kommer der en dialogboks i den skal du vælge "gem". Vælg placering på din computer og billedet er gemt.


Køb billeder på papir eller DVD:


Ønsker du, af den ene eller anden grund at købe billederne på enten en DVD eller som papir billeder, så kontakt Vendelbo Data. Kontaktoplysningerne finder du i toppen af siden.

Priserne er som følger:
DVD med alle billederne 1 stk. 25,- kr. 10 stk 200,- kr.
10X15 print 4,- pr stk
21X30 (A4) print 30,- pr. stk.

Alle priserne er incl. moms. Bestillinger under 200,- pålægges 25,- i start gebyr.


Opdateret 09.06.2009 © www.vendelbodata.dk